Start et samarbejde med Morrow i dag

Vi er sat i verden for hjælpe restauranter med at tage imod ordrer og producere maden på en mere effektiv og bæredygtig måde. Bliv en del af Morrow og oplev fordelene ved at tage imod forudbestillinger af dagens ret fra jeres restaurant.

Hvorfor skal i bruge Morrow?

Udover fordelene herunder, så er Morrow helt gratis at komme i gang med. Der er intet oprettelsesgebyr, det kræver ingen opsætning af iPad eller printer og så er det helt uden opsigelse og binding. Læs mere om fordelene herunder.

Stordriftsfordele

Hver restaurant har kun én ret til salg om dagen i vores app. Det betyder at vi skalerer salget af dagens ret fra jeres restaurant, så det bliver billigere og nemmere for jer at producere.

Lavt håndteringsgebyr

Vi tager et lavt og fast håndteringsgebyr på 10%, udover kort gebyr på 2,7%, som Visa og MasterCard tager for at håndtere betalingen. De resterende 87,3% overføres til jeres konto hvert tiende dag.

Højere effektivitet

Alle Morrow-kunderne henter maden på samme tid i jeres forretning. Det betyder at I kan lave al maden på én gang, hvilket betyder højere effektivitet og mindre spild af tid.

Undgå overproduktion og madspild

Alt maden er solgt som forudbestilling. Det betyder at I kender antallet af bestillinger, inden maden produceres og nemt kan undgå madspild og overproduktion undervejs.

Glade kunder

For at opnå alle disse fordele giver I en rabat til vores brugere, eller gratis tilbehør til maden, svarende til 20-50% rabat. Det er med til at sikre glade kunder, som gladeligt forudbestiller dagens ret fra jeres restaurant.

Ingen dyr hardware

Det kræver ingen tablet, printer eller anden dyr hardware at starte op. I tjekker salget via jeres egen smartphone og en personlig QR kode, som I får tildelt ved opstart.